TIP: in 1 minuut spanningen afvoeren!

Deze ontspanningstip kan iedereen toepassen en hoeft maar 1 minuut te duren! Met deze korte maar efficiënte visualisatietechniek kan je stress, spanningen of emoties afvoeren…van onder de douche! 

Hoe gaat dit te werk? 
Laat het water vanaf je nek over je rug lopen. Zet je voeten stevig op heupbreedte en visualiseer dat het water alle spanningen, zorgen, stress & emoties meeneemt en afvoert… 

Volg het water in gedachten van boven naar beneden en beeld je echt in dat alles wordt afgevoerd. Visualiseer je dan ook dat dit water, inclusief de meegenomen spanningen, verdwijnt in de afvoer. 

Adem hierbij rustig in en uit door de mond. Ontspan ondertussen je schouders, nek en gelaat… Blijf dit zeker 1 minuut doen. 

Ik durf te wedden dat dit een techniek is die iedereen kan toepassen, ongeacht een druk leven. Ideaal na een werkdag of in emotionele periodes.

NIEUW: audio opnames!
Wens je een begeleide audio opname te ontvangen om te ontspannen? Stuur me dan even een mailtje en ontvang dit vanaf € 1/audio!

 

Inspireer jij graag anderen mee naar een gezonder en leuker leven?
Deel dit onderaan en stuur het “stressvrij leven-virus” mee de wereld in 🙂. 

 

Wie is Ellen, welke onbalansen verdwenen en welk levensverhaal zit er achter deze blog? 

Dit lees je met andere tips op deze blog

Heb je behoefte aan ondersteuning?
Aarzel niet me te contacteren voor een individuele afspraak of kijk in de agenda voor alle data van groepsmeditaties, workshops,…

Schrijf je onderaan in op mijn maandelijkse nieuwsbrief om nieuwe artikels te ontvangen!


Deel op:


2 thoughts on “TIP: in 1 minuut spanningen afvoeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *