Relaxatie & meditatie bij chronische (spier)pijn 17/06/17

Vanuit mijn eigen ervaring om verlost te geraken van chronische pijn (fibromyalgie), geef ik graag deze introductie workshop aan een klein groepje mensen die kampen met chronische (spier)pijn.
 
Met de pijn leren omgaan en vooral je lichaam ondersteunen zijn essentieel om chronische pijn te verlichten of zelfs te verhelpen.
Na een korte toelichting gaan we onmiddellijk in de praktijk aan de slag en kan je lichaam helemaal relaxen.
 
In deze workshop zal een basis worden gegeven die je verder op je weg naar balans kan helpen. Een eerste stap om je lichaam te leren ontspannen, om te starten met meditatie en om met chronische pijn om te gaan.
 
Want relaxatie en meditatie is een belangrijke factor als je verbetering wil vinden bij chronische pijn. Je gaat naar huis met enkele essentiële tips & tricks en je krijgt nadien een audiobestand doorgestuurd zodat je dit thuis verder kan toepassen.
 
Doelgroep: iedereen die kampt met eender welke vorm van chronische pijn of personen met fibromyalgie/CVS en nog geen of weinig ervaring heeft op vlak van relaxatie, meditatie en mindfulness.
 
Datum: zaterdagvoormiddag 17/06/2017
Locatie: Deurne Zuid nabij Antwerpen
Start: 10u00
Einde voorzien rond 11u45 à 12u00
Bijdrage: Introductieprijs voor deze 1ste groepssessie! € 20 per persoon. Heb je reeds een behandeling van mij gekregen of ben je in begeleiding bij mij? Dan geniet je van een voordeeltarief van € 15!
 
Praktisch: Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@ellenvangorp.be of via privébericht op facebook.
 
Hou er rekening mee dat de plaatsen zeer beperkt zijn omdat er in een heel klein groepje zal worden gewerkt. Hierdoor is een persoonlijke aanpak mogelijk.
Graag 1 of 2 dekentjes meenemen en een kussen. Comfortabele kledij aandoen is gewenst. Neem gerust een paar sokken mee!
 
Ben je niet vrij op deze dag maar wil je wel eens deelnemen aan een workshop of groepsessie? Laat het me even weten en misschien zie ik je later!
 
Bij een te klein aantal deelnemers zal dit evenement worden verzet naar een latere datum.


Deel op:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *