Ontvang een gratis audio-opname omtrent ouder-kindrelaxatie!

TESTERS GEZOCHT om een GRATIS meditatie/relaxatie audio-opname te testen omtrent KINDERYOGA!

Ben jij een mama of papa die snel moe is, prikkelbaar is,pijn heeft of hooggevoelig is? Dan is de grote vakantie geen gemakkelijke periode om je rust te kunnen nemen!

Ik ga graag met de flow mee van wat nodig is. Daarom maak ik nu ook een combi-sessie waarin zowel ouder als kind naar de sessie kunnen komen. Hierin integreer ik meditaties, relaxaties en oefeningen die ondersteunend werken voor beide partijen.

Om thuis relaxatie en rust te integreren, geef ik audio-opnames mee. Daarom zoek ik een aantal mensen die deze relaxatie/meditatie gratis zullen ontvangen. Zo kan er feedback gegeven worden zodat ik hier eventueel nog verbeteringen in kan aanbrengen.

Je kan je aanmelden door me via whats app een bericht te sturen (0479468321) of via e-mail: info@ellenvangorp.be. Wens je meer informatie over kinderyoga? Klik dan door naar deze pagina voor meer info !

http://www.ellenvangorp.be/begeleiding-na…/ouder-kinderyoga/


Deel op:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *