Innerlijke groei detail

Groepsmeditaties

Klik hier voor de agenda met alle groepsmeditaties, infosessies en workshops! 


Natuurlijk vrouw zijn

Ondersteun je vrouwelijkheid, je hormonen en ervaar de vreugde die je verdient! 

Thema’s : 

– menstruatiecyclus / hormonale balans (bijv. PCOS) ondersteunen op een natuurlijke manier
– afstappen van hormonale anticonceptie en een natuurlijke anticonceptie integreren
– de gebruikelijke tampons of maandverband veranderen in een ecologisch, gezonder alternatief
– onvruchtbaarheid of een natuurlijke geboorteregeling 
– het algemene aspect van het natuurlijk vrouw zijn in deze maatschappij

Terugkeren naar je natuurlijke staat van het vrouw zijn
Steeds meer en meer vrouwen beginnen de behoefte te voelen om terug te keren naar hun ware oorspronkelijke natuur. Hormonale anticonceptie wordt in onze maatschappij als “standaard” aanzien, waardoor we steeds verder van onze natuur geraken. Heel ons vrouwelijk systeem wordt bedolven onder onnatuurlijke middelen en producten… geen wonder dat zoveel vrouwen de connectie met zichzelf vroeg of laat verliezen.

En ons vrouwenlichaam heeft net zoveel kracht en intelligentie om ons een weg te wijzen naar wat we werkelijk nodig hebben.

Terug in contact komen met je vrouwelijke natuur… het begin om de wijsheid van je lichaam te begrijpen…

Kom mee een workshop of infosessie volgen! Hou hiervoor de agenda in de gaten of stuur me een mailtje omdat ik graag “on request” werk. Wil je een persoonlijke afspraak? Contacteer me dan onderaan de pagina.


Natuurlijk leven

Sinds enige tijd ben ik steeds meer natuurlijker gaan leven. 

Shampoovrij leven hoort daar onder andere bij, mét succes! Ons lichaam heeft al onze chemische toevoegingen niet nodig en is tot veel meer in staat dan we denken!

Daarnaast pas ik energetische geneeskunde toe en stem ik mijn leven zoveel mogelijk af op de natuurlijke ritmes van de seizoenen, zowel emotioneel, spiritueel als fysiek. 

Als je hiervoor meer inspiratie wenst, dan raad ik je aan om mijn blog te volgen, je in te schrijven op mijn nieuwsbrief of de Facebookpagina te liken. Want ik heb nog veel te vertellen en te delen over dit thema :-). 
Uiteraard kan dit ook tijdens een individuele sessie aan bod komen. 


Ondersteuning in je innerlijk groeitraject….
Shiatsu

Shiatsu is een Japanse behandeltechniek die op de kledij wordt gegeven. Hierbij oefent de behandelaar druk uit met de handen op de meridianen van het lichaam. Dit zijn de energiebanen die verbonden zijn met de organen.

Bij een shiatsu behandeling wordt de mens in zijn geheel bekeken vanuit de holistische gezondheidsvisie, waarbij lichaam en geest in verband wordt gebracht.

Breng healing in je lichaam en geest… 
De helende kracht van aanraking en van het verbinden van bepaalde punten wordt vaak onderschat. Bepaalde frustraties, gevoelens of ongemakken kunnen zich gaan vastzetten in je lichaam. Hierbij is een shiatsu behandeling zeer nuttig en kan healing plaatsvinden. 

Wat is het effect in je lichaam & geest? 
De basis relaxatiebehandeling zorgt voor een ontspannend effect op lichaam en geest, met name door stimulatie van het parasympatisch (ontspannend) zenuwstelsel. Het spreekt voor zich dat spanningen en stress kunnen worden losgelaten tijdens deze relaxatiebehandeling.

Dit om de balans bij lichamelijke, emotionele of energetische onbalansen te ondersteunen. Door het opheffen van deze blokkades gaat de energie weer door je lichaam stromen.
Hierdoor komt je lichaam steeds meer in zijn natuurlijke balans en wordt het zelfhelend vermogen geactiveerd. Heling kan optreden en klachten verminderen.

Bij welke klachten kan een shiatsu behandeling je ondersteunen? 
Een shiatsu behandeling heeft een gunstig effect op stress, spierpijn, onrust, allerlei klachtenbeelden van chronische aandoeningen, buikpijn, hoofdpijn, nek-schouder-en rugklachten, hormonale problemen,…. . Ook je emoties komen meer in balans dankzij een shiatsu behandeling omdat alle organen en energiedoorstromingen ook gelinkt worden met desbetreffende emoties. 

Er wordt gewerkt met ontspannende technieken, meridiaanpunten, emotional stress release technieken, neurolymfatische punten en/of neurale reflexzones.

Een persoonlijke aanpak met persoonlijke tips… omdat je dat verdient. 
Tarief: € 55 incl. btw voor een sessie van 70 minuten. 
Deze prijs omvat een kort voorgesprek, de behandeling en een kort nagesprek.

In het nagesprek is er tijd waarin ik persoonlijke tips, leef- en of voedingsadvies meegeef. 
Wens je een periode kort na elkaar opgevolgd te worden? Dan bespreken we de frequentie van opvolging samen. 

 Tip: doe comfortabele kledij aan en eet niet te zwaar voor een sessie. 

Ik wil een afspraak maken! 
(vermeld “shiatsu” en je gsm nummer)


Voedings- en leefadvies

Door zelf mijn leven aan te passen, heb ik dag na dag gezocht en gevonden wat bij bepaalde klachten zeer nuttig is om te veranderen. Mijn eigen kennis werd verdiept door allerhande opleidingen, waardoor ik steeds meer de inzichten heb verworven om anderen een weg aan te reiken zodat zij sneller op hun pad naar meer balans komen. 

In een sessie kan ik je zowel voedings- als leefadvies verlenen. Ook tips en tricks om je leven op een comfortabele manier steeds meer in balans te brengen of om je energie op peil te houden. Om stress te verminderen of om je leven praktisch anders in te richten zodat je minder stress zou ervaren.
Ook is het mogelijk om je energetische onbalansen te ondersteunen en herstellen door middel van oefeningen. 

Ontdek het zelfhelend vermogen van je lichaam en ervaar hoe je dit zo sterk kan ondersteunen door de juiste aanpak!