3 jaar suikervrij! Gun jezelf dit geschenk voor meer balans!

Suikervrij leven… het is iets wat steeds meer mensen beginnen doen. En ook ik kan het iedereen aanraden!

Mijn gezondheid kende een spectaculaire verbetering vanaf ik met voeding aan de slag ging. Door het feit dat ik te maken kreeg met de chronische aandoening Fibromyalgie, begon ik uit te zoeken wat de grootste triggers waren voor de onbalans, pijn en vermoeidheid. 

Nu blijkt dat ik o.a. door mijn voeding zelf de controle in handen heb om een pijn-of vermoeidheidsopstoot uit te lokken. Als ik wil, kan ik nu beslissen of ik morgen met pijn in bed lig. Naast koffie, alcohol, bewerkt voedsel, etc. is suiker 1 van de zaken die onbalans staande houdt en waarbij het lichaam zoveel baat heeft om dit weg te laten!

Kwaaltjes en aandoeningen:

GET A NEW LIFE: RESET YOUR BODY & MIND!
Vele klachten en kwaaltjes verdwijnen door ze niet meer te voeden met dit vergif. Ik denk hierbij aan o.a. huiduitslag, spierpijn, vermoeidheid, hormonale onbalans, lever-maag-darmproblemen, schimmels, innerlijke onrust, hartkloppingen,….

De cadeau’s van suikervrij leven…
Ik kreeg een nieuw gezond lichaam en een rustige geest in de plaats…
Een lichaam dat de kans kreeg om te herstellen. Er werd als het ware een reset-knop ingeduwd en elke nieuwe cel dat werd aangemaakt, werd opgebouwd door échte voeding in plaats van vergiftiging.
Bijgevolg gaf me dit werkelijk een nieuw leven. Omdat ik terug energie heb om dingen te doen. Omdat ik terug zonder pijn kan leven.
Een rustigere geest en een rustiger gevoel doordat het stress systeem (dat zo wordt getriggerd door suiker) niet de bovenhand neemt.
Een nachtrust die in 1 stuk bestaat omdat er innerlijke rust is.

Bovendien krijg je een gavere huid, wittere tanden, kom je op je natuurlijke gewicht en dichter bij je eigen natuur. En zal je lichaam uiteindelijk zelf aangeven dat zoveel suiker eten niet goed is en het liever een portie good food binnenkrijgt! Dan wordt het nog gemakkelijker om ervan af te blijven! 😉

Van suikerverslaafd naar groenten verslaafd!
Jawel, je suikerverslaving omzetten naar een groentenverslaving is mogelijk! En dit zorgt écht wel voor meer balans in lichaam en geest! En het leuke is, vanaf je ermee start, dan wordt automatisch je drang naar zoet minder (behalve de eerste weken omdat je brein dan even niet snapt waar die suikertoevoer blijft). Wil jij jezelf dit mooie cadeau gunnen? Klaar voor dat nieuwe lichaam dat in aantocht is? 🙂

Meer weten?
Wat suiker exact met je gezondheid, je stress systeem, je lichaam en geest doet leg ik uit in mijn workshops omtrent de impact van voeding op je gezondheid.
Deze zal binnenkort opnieuw plaatsvinden. Mail me gerust op info@ellenvangorp.be indien je hierin interesse hebt, dan hou ik je op de hoogte.
Je kan deze blog verder in de gaten houden voor meer tips. Of je kan alvast dit artikel lezen


Deel op:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *